Heb jij al eens gekeken naar een labiaplastie? Het kan jou namelijk grote voordelen op gaan leveren als je deze ingreep uit laat voeren. Daarbij zullen de correcties ervoor zorgen dat je direct meer zelfvertrouwen kunt gaan krijgen. Het is daarom belangrijk dat je gaat bekijken welke professionals deze ingreep bij jou uit kunnen voeren. Een van de klinieken die je tijdens jouw zoektocht tegen gaat komen is ABC Clinic. Maar wat houdt de ingreep precies in en welke voordelen ga je eraan behalen? Onderstaande informatie zet een aantal zaken voor jou op een rij.

Een labiaplastie voor verschillende doeleinden

De labiaplastie is een ingreep die uitgevoerd wordt als jouw binnenste schaamlippen groter zijn. Deze schaamlippen kunnen in dit geval uitsteken, waardoor er verschillende ongemakken kunnen ontstaan. Zo kun je bijvoorbeeld te maken hebben met ongemakken tijdens het vrijen en fietsen. Het kan immers gaan schuren. Daarnaast kan het zijn dat je minder zelfvertrouwen hebt. Je denkt dat deze schaamlippen enorm op gaan vallen en durft vrijwel niet meer zonder ondergoed rond te lopen. Het is dan belangrijk dat je er alles aan doet om weer meer zelfvertrouwen te krijgen en deze hinder niet meer te hebben.

Een kleine ingreep bij de schaamlippen

Als je een labiaplastie uit gaat voeren, dan zal deze ingreep niet veel tijd in beslag gaan nemen. Over het algemeen zal een professional namelijk maar anderhalf uur bezig zijn om de correctie uit te voeren. Daarbij zal er gebruik worden gemaakt van een techniek die de kans op littekens aanzienlijk gaat verkleinen. Er zal uitsluitend een klein lijntje langs de schaamlippen zichtbaar zijn. Dit zorgt er ook voor dat de genezing beter gaat verlopen. Je wilt niet te veel littekenweefsel hebben, omdat dit weer nieuwe ongemakken kan veroorzaken op de lange termijn.

Gesprekken voor de juiste voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op de labiaplastie zal er altijd een intakegesprek plaatsvinden. Je kunt dit zien als een adviesgesprek. Een professional bekijkt dan de schaamlippen en zal aangeven welke resultaten er geboekt kunnen worden. Zo sta je niet voor onaangename verrassingen. Daarbij zal de professional ook aangeven dat je geen perfect uitziende vagina gaat krijgen. Ieder lichaam heeft immers zijn eigen bouw. Zodra het volledige behandelplan opgebouwd is en met jou doorgenomen is, zal de afspraak voor de ingreep gepland worden en weet je wanneer de correctie plaats gaat vinden.

Goede nazorg

Na de ingreep van ABC Clinic, mag je direct weer naar huis. Je moet er dan wel voor zorgen dat je jezelf rustig houdt. Hiermee versnel je de genezing namelijk. Ook is er nog een laatste afspraak, waarbij de professional bekijkt hoe de genezing is verlopen. Mocht er dan nog een complicatie optreden, zal hier direct op ingespeeld worden. Door je aan alle afspraken te houden, zorg je ervoor dat de correctie jou alleen maar voordelen op gaat leveren en je weer kunt genieten van kleinere binnenste schaamlippen. Jouw lichaam zag er nog nooit zo goed uit als met de ingreep.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.